Rotaryclub Bergum
dienstbaar, integer, afwisselend, service, netwerken & vriendschap.

Wie zijn wij?

De Rotary Club Bergum is opgericht in 1978. Onze club telt rond  de 22 leden. Vriendschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zien onszelf als een netwerk waarin wij als leden bereid zijn onze (vak)kennis ten dienste te stellen van de gemeenschap. We doen dat met acties, projecten en evenementen.In onze club zijn diverse classificaties (beroepsgroepen) vertegenwoordigd. Hierdoor beschikken we over een breed netwerk. Op deze wijze kunnen we effectief iets doen voor de samenleving in onze directe omgeving. Ons internationale motto  dit jaar is "Serve to change lives". Elke donderdagavond treffen wij elkaar, drinken iets en dineren samen, luisteren naar /discussiëren met een gastspreker, bezoeken een bedrijf of elkaar. We doen dit op basis van een aantrekkelijk jaarprogramma. Het Rotaryjaar loopt van september t.m. juli.

In Nederland zijn er 500 Rotaryclubs met ca 16.000 leden. In 220 landen zijn er 35000 clubs en maar liefst 1,2 miljoen leden. Wil je méér weten van, of je verdiepen in Rotary? klik dan hier

Kijk ook eens bij de projecten die we als Rotarians in Nederland allemaal realiseren ? klik hier maar eens

Zodra wij als RC Bergum (weer) zelf een project onderhanden hebben lees je er hier meer over