Rotaryclub Bergum
dienstbaar, integer, afwisselend, service, netwerken & vriendschap.

RYLA 2022

Rotary Young Leadership Award (RYLA) is een wereldwijd programma van Rotary International met als doel jonge (toekomstige) leidinggevenden te trainen en hen bewust te maken van hun talenten. Bevordering van jong leiderschap en bewustwording van de eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid staan centraal dit weekend. Met en van elkaar leren in een groep leeftijdsgenoten met een zeer diverse achtergrond zal er voor zorgen dat een grote diversiteit aan ideeën en oplossingen besproken wordt onder leiding van ervaren workshopleiders. Er zijn coaches waarmee eigen ontwikkelingsvraagstukken besproken kunnen worden.

Het weekend geeft jonge mensen een unieke leerervaring met mensen van buiten de eigen studie- en werkomgeving. Er kunnen maximaal 24 deelnemers worden toegelaten.

HOEVEEL WIL JIJ GROEIEN IN 3 DAGEN?

Voor deelnemers

Het RYLA weekend is een driedaagse cursus voor jou als je ambitieus bent, tussen de 18 en 25 jaar bent en een MBO+, HBO of WO denkniveau hebt. In dit weekend word je op verschillende manieren in de gelegenheid gesteld je leidinggevende capaciteiten en competenties  te ontdekken, te analyseren en te ontwikkelen. Je doet een assessment, je krijgt presentaties, je volgt workshops, je doet buitenactiviteiten en het kan je misschien wel de baan of de stage van je dromen opleveren+ een internationaal erkend certificaat. Staat goed op je cv!

Voor sponsors

We zien graag dat jonge talenten een uitdagende baan vinden in de eigen regio! Bent u op zoek naar jong talent om uw bedrijf te versterken? Of is er een medewerker in uw bedrijf die u graag ziet doorgroeien naar een ‘young professional’? Doet u dan mee als bedrijf en meldt u aan op de website!
​Sponsoring van een deelnemer kost slechts € 400,-- U investeert in jong talent en in de volgende generatie medewerkers!  Misschien is dit de nieuwe talentvolle medewerker die u zoekt. U kunt, en u mag als sponsor  aanwezig zijn en meteen de contacten leggen! En vanzelfsprekend levert het u goodwill op wanneer u jonge mensen zo’n mooie kans op persoonlijke groei geeft.

Lees er alles over op: www.rylafriesland.nl