Rotaryclub Bergum
dienstbaar, integer, afwisselend, service, netwerken & vriendschap.
 


Kom eens langs

Om iets voor de lokale gemeenschap te betekenen zijn wij constant op zoek naar nieuwe leden. Wij zoeken clubleden die iets terug willen doen voor die gemeenschap. Je bent bij ons altijd welkom ongeacht je achtergrond, je leeftijd, etniciteit, ras, huidskleur, capaciteiten, religie, sociaaleconomische status, cultuur, geslacht, seksuele geaardheid en genderidentiteit.Om de diversiteit van onze club te borgen hanteren we alleen een beroepsclassificatie. Dat wil zeggen dat als er al een  hypotheekadviseur lid is, er geen nieuwe hypotheekadviseur als lid kan toetreden (mits met toestemming van de eerste).


Wat brengt een clublidmaatschap jou?

Door je lidmaatschap kom je in contact met een grote groep professionals die jouw drive om iets terug te doen delen. Via regelmatige bijeenkomsten en evenementen:

  • bespreken we de behoefte van onze gemeenschap en ontwikkel je creatieve manieren om hieraan je bijdrage te leveren
  • maak je contact met andere leden, in andere clubs en over de gehele wereld ( 2,1 miljoen leden / netwerk)
  • praat je bij met goede vrienden en je ontmoet (vele) nieuwe
  • over de gehele wereld zul je met open armen worden ontvangen bij Rotaryclubs, van Bergum tot New Delhi


Let op: special Event op 30 maart as.


Rotary club Bergum nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 30 maart 2023. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary. Vanaf 19.15 uur bent u welkom bij het Van der Valk hotel te Hardegaryp. Dit is tevens ons thuishonk. Vanaf 19.15 zal mevrouw Wieke van der Vossen een lezing geven over voedselveiligheid en etikettering. Na afloop van de presentatie kan vanaf 20.00 gezellig nog even worden nagepraat onder het genot van een drankje.
Wij hopen u te zien op 30 maart a.s.!Kom eerst maar eens langs om de sfeer te proeven van onze club. Het enige wat je hoeft te doen is je hier aan te melden